Britney

Päättymätön Rytmi
"Britney"


(c) Janita

Terveystutkimukset tehdään jossain vaiheessa.
Muuta: poistettu peitsihammas
Steriloidaan tulevaisuudessa
Synt.: 23.11.2017
Emä: Päättymätön Energia
Isä: Blenmoon Midsummer Drummer 


Britney on jälleen yksi niistä pennuista, joka valikoitui jäämään kotiin noin minuutin ikäisenä. En voinut vastustaa sitä nähdessäni pienellä "Tempo-viirulla" varustettua tyttöä! Britneystä kuoriutui reipas ja meneväinen tyttö, joka jo ennen luovutusikää totteli paremmin nimeä "hullu liito-orava" kuin omaa työnimestä kutsumanimeksi jäänyttä versiota, jonka hän vastaavasti peri isoisoäidiltään. Pentueesta oli tarkoituskin jättää itselle tyttö kasvamaan, jotta Tempo saisi itselleen kaltaistaan shelttiseuraa. Tämän paikan Britney on täyttänyt yli odotusten ja parivaljakon jokapäiväiseen rutiiniin kuuluu vahvasti leikkiminen, vaikka Tempokin on jo varttuneemmalla iällä. 
Britney on luonteeltaan hyvin avoin, reipas ja utelias! Se saa ihmiset usein huvittuneeksi ennakkoluulottomalla asenteellaan ja leikkisyydellään. Se siis tykkää leikkiä myös vieraiden ihmisten kanssa, eikä edellytä välttämättä edes vastapuolen osallistumista. Britney on nopea ja vilkas ja rakastaa juosta täysillä. Kuitenkin se myös nauttii päästessään syliin nukkumaan pienelle kerälle. 
Britney huvittaa itseään ajoittain agilitykentällä sekä temppujen opettelulla. Siitä ei harmittavasti tule näyttely- tai jalostuskoiraa poistetun peitsihampaan takia, vaikka luonteensa puolesta sillä olisikin rodulle enemmän annettavaa kuin useilla muilla yksilöillä. :) Sen sijaan Britney luulee olevansa maailman paras paimenkoira ja siinä luulossa hän saa myös elämänsä viettää, välillä bortsujamme töissä 'auttaen' ;) 

Parhaat ystävät! 1-v. ja 10-v.

(c) Janita - molemmat kuvat ⇳