Ebony

PPR1 Perfect Ebony
"Abby"


Lonkat: C/C
Kyynärät: 0/0
Selkä: terve
Silmät: OK (CEA:n suhteen gen.terve)
Paimennus: PPR1, SPKY:n perusrata lampailla suoritettu
Synt.: 12.5.2009
Emä: Lottie
Isä: Killiebrae Flash


Ebony saapui Suomeen Flintin jälkeen Englannista. Sille oli heti sijoituskoti tiedossa, joten se lähti heti uuteen kotiinsa ja työpaikkaansa, Orivedelle, Katrin laumaan. Ebony paimentaa pääasiassa lampaita, mutta toimii myös nautojen kanssa.
Se on äärimmäisen iloinen ja positiivisen elämänasenteen omaava koira. Se rakastaa ihmisiä, sillä on erinomainen työmoraali ja pisteenä i:n päällä sillä on erityisen hyvä eläintenkäsittelytaito. Sen puikkoihin on helppo hypätä tuosta noin vain paimennuksessa, se työskentelee tasaisen varmasti ja on näin ollen myös kiitollinen kisakoira.
Sillä on suoritettu SPKY:n perusrata lampailla erittäin hyvillä pisteillä ja mukavilla tuomarien kommenteilla. Lisäksi sillä on kennelliiton paimennuskokeesta PPR1-tunnus.
Allekirjoittanut on lisäksi hiukan räpeltänyt sen kanssa agilityä ja siinä neiti näyttää mielettömän nopeita suorituksia, pilke silmäkulmassaan! :)
Ebony on Päättymätön P- ja J-pentujen emä, joten se on kantanut kortensa kekoon Suomen bordercolliejalostuksessa ja jatkaa nyt töitään tilakoirana, Katrin omistuksessa.